Lakodalmakra

Egy mátyusföldi községből, Felszőszeliből származom, de immár sokadik éve nagyvárosban, Pozsonyban lakom. Ismerem és közel állnak hozzám a falusi szokások, de ugyanúgy otthon érzem magam városi környezetben is. Vőfélybotos ceremóniamesterként is ez a kettősség jellemez. A hagyományokat tiszteletben tartva a modern kor követelményeinek is igyekszem eleget tenni.

Előadóként és rádiós műsorvezetőként gazdag tapasztalattal rendelkezem a közönség szórakoztatásában, jókedvre derítésében. Szövegeimben az egyediségre törekszem, a megjelenésemben a laza eleganciára.

Nagy hangsúlyt fektetek a nagy napra való felkészülésre: a házasulandó párral folyamatosan egyeztetek a részleteket illetően. A lakodalom alatt a szórakoztatás mellett a háttérmunkálatokat is elvégzem: irányítom a vendégeket, egyeztetek a zenekarral, a fotóssal, videóssal; rendezem az étkezés menetét. Jó házigazdaként mindig ott vagyok jelen, ahol szükség van rám!

Magyar - szlovák vegyes lakodalmak levezénylését is vállalom!

Igény szerint videót küldök.

Ha több információra vagy kíváncsi, hívj a 0908 756 406-os telefonszámon, vagy küldj üzenetet ide: laci@jakubeczlaszlo.hu